Accesorii textile pentru camera bebelușului

Ce alegem?

Dacă și tu te pregătești pentru venirea pe lume a unui bebeluș, cu siguranță te întrebi ce accesorii textile sunt necesare pentru camera lui. Și aici mă refer la lenjerie, prosoape, păturici, etc.

Când facem alegerea pentru accesoriile textile, este foarte important ca materialul din care sunt fabricate să fie cât mai natural, de preferat bumbac. Bebelușii au pielea foarte sensibilă, iar un material sintetic ar putea irita pielea delicată a acestora.

Eu personal, am ales ca totul să fie pregătit încă dinainte de naștere. Știu, sunt multe superstiții în preajma cumpărăturilor înainte de naștere, dar nu trebuie să le dăm curs.

Este foarte bine să te organizezi din timp ca sa nu intri în panică după nașterea copilului că nu este nimic pregătit.
De curând am aflat de un brand 100% românesc, care produce accesorii textile pentru copii: Kidizi. Produsele le-am comandat de pe site-ul bebebliss.ro, un fel de paradis al articolelor pentru copii și bebeluși, unde găsești tot ce ai nevoie pentru cel mic.

Toate produsele Kidizi sunt fabricate din bumbac calitativ, iar achiziționând produsele lor susținem un brand românesc. În plus, le puteți încerca și voi cu o reducere de 10% folosind codul vladimir10 pe site-ul bebebliss.ro.

Set lenjerie pătuț

Accesorii textile pentru camera bebelușului

Cum spuneam mai sus, materialul din care este fabricată lenjeria de pătuț este extrem de important. Lenjeriile de la Kidizi sunt din bumbac 100%, din materiale de calitate certificate.

Vei avea nevoie de cel puțin o lenjerie pentru pătuț, așa că trece-o pe lista de cumpărături.

Ai posibilitatea să achizițonezi seturi cu mai multe piese care include: cearceaf, plăpumioară, pernuță și apărători pentru pătuț. Combinația de umplutură antialergică și bumbac 100 % pe exterior garantează faptul că nu vor provoca alergii celor mici.

În plus, toate seturile au imprimeuri foarte drăgălașe, încât va fi greu să te decizi ce să cumperi.

Prosoape de baie

Accesorii textile pentru camera bebelușului

Prosoapele de baie sunt accesorii textile indispensabile pentru igiena bebelușului. Este important să fie pufoase, să absoarbă bine apă și să fie confecționate din bumbac.

Prosoapele pe care le-am achiziționat de la bebebliss.ro, marca Kidizi, au și glugă încorporată și sunt suficient de mari încât pot fi folosite o perioadă mai lungă de timp, chiar dacă bebelușul crește.

Păturici din muselină

Acestea sunt preferatele mele datorită multifuncționalității lor. Poate fi folosită pe post de cearceaf în deplasare, protecție împotriva regurgitărilor (și vor fi multe în primele luni după naștere), păturică de vară când doarme în căruț și adie vântul.

Îmi place foarte mult faptul că muselinele sunt foarte delicate la atingere, se usucă rapid și devin mai moi după fiecare spălare.

Muselinele marca Kidizi le puteți achiziționa individual sau la set. Eu am preferat să iau câteva seturi, pentru că sunt foarte folositoare în primii ani de viață ai bebelușului.

Aleze impermeabile refolosibile

Poate te gândești de ce ai avea nevoie de aleză refolosibilă când există cele de unică folosință. În primul rând cele de unică folosință nu sunt deloc prietenoase cu mediul. În al doilea rând dacă achiziționezi aleze refolosibile economisiți banii cheltuiți constant pe alezele de unică folosință.

Alezele refolosibile Kidizi au stratul superior de bumbac, astfel pielea celui mic va fi protejată.

Este alcatuită din trei straturi principale:

  • primul strat este cel care stă aproape de pielea bebelușului și este format din bumbac 100%
  • al doilea strat este din frotir din bumbac ce are rolul de a absorbi lichidele în interiorul alezei întocmai ca un prosop
  • stratul al treilea este cel impermeabil din polipropilena care împiedică trecere lichidelor și păstrează curată suprafața pe care este așezată aleza.

Dacă și vouă vă plac produsele Kidizi, le puteți încerca cu o reducere de 10% folosind codul vladimir10 pe site-ul bebebliss.ro

8 comentarii la “Accesorii textile pentru camera bebelușului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian