Contactează-mă acum

În mediul online ești mereu într-o întrecere cu concurenții tăi. Astfel, ai nevoie de cele mai bune strategii și soluții pentru a rămâne în continuare relevant, indiferent de trendurile care apare. Promovarea prin diverse mijloace, crearea de conținut unic și convingător, dar și realizarea unei identități vizuale impactante sunt doar câteva lucruri vitale pentru afacerea ta.

Lumea digitală îți oferă doar o singură încercare să faci o primă impresie pozitivă, mai exact 6 secunde în care poți oferi încredere și credibilitate potențialilor clienți. Marketingul în mediul online este un domeniu vast și cu siguranță vei avea nevoie de ajutor de la un specialist care să fructifice ceea ce ai tu de oferit.

01

Crearea de conținut vizual: grafice, infografice, imagini pentru rețelele sociale, bannere și alte tipuri de conținut vizual care să ajute la promovarea conținutului și la creșterea vizibilității pe rețelele de socializare.

02

Crearea de conținut scris: crearea de articole de blog, postări pe rețelele sociale, newslettere și alte tipuri de conținut care să ajute la promovarea brandului.

03

Gestionarea rețelelor sociale: administrarea paginilor de social media ale site-ului, incluzând crearea de conținut, programarea postărilor, interacțiunea cu publicul și analiza rezultatelor.

04

Crearea de campanii de promovare:  colaborări cu alți influenceri și creare de conținut pentru promovarea brandului/produselor.

05

Participarea la campanii de marketing în calitate de ambasador de brand sau de promovare a produselor.

06

Organizarea de concursuri și de evenimente online.

07

Colaborare cu branduri și companii: promovare de produse sau servicii prin intermediul blogului și al canalelor de social media: Facebook și Instagram.

contactează-mă

Fii o mamă inspirată

De la alimentație și somn, până la primele cuvinte rostite, îți voi oferi din experiențele mele pentru a te ajuta să jonglezi inspirat cu responsabilitățile unei mame.

Unable to communicate with Instagram.