Despre Mama Lui Vladimir

Cristina Marin Despre Mama Lui Vladimir 2
Cristina Marin Mama lui Vladimir 2
Cristina Marin Mama lui Vladimir 2
Cristina Marin Despre Mama Lui Vladimir

Cine sunt eu?

Ma numesc Cristina Marin si sunt mamica norocoasa a unui baietel pe nume Vladimir, care a dorit sa imi ofere cel mai frumos cadou de ziua mea, si sa se nasca in dimineata zilei cand am implinit 28 de ani. De asemenea, sunt sotia unui barbat minunat, Eugen, care m-a cucerit acum ceva timp si inca o face zi de zi, si dupa ani de casatorie. Am inceput acest blog, cu scopul de a ajuta viitoarele si proaspetele mame cu informatii care le pot fi de folos pe parcursul sarcinii si dupa, dar si pentru putina relaxare, printre nopti nedormite si scutece schimbate. Nu consider ca ceea ce scriu si spun este adevarul absolut, este doar o parere personala datorita faptului ca la un moment dat am trecut prin acea experienta.

M-am gandit ca ar trebui sa fac ceva folositor cu putinul meu timp liber (mai putin Netflix and Chill) cand doarme Vladi, asa ca imi doresc sa cunosc cat mai multe mamici, sa vorbim cate-n luna si-n stele, despre bebelusi si nu numai.

In meseria de parinte consider ca nimeni nu este vreun invatat, suntem incepatori toti. Oricat am citi si intreba despre cresterea copilului, suntem pusi mereu in fata unor noi situatii, care ne iau pe nepregatite. Din aceste situatii noi, putem invata si capata experienta.

In consecinta, emotii exista in fiecare zi, la fiecare pas, dar devenim din ce in ce mai buni la meseria de parinti pe masura ce puisorii nostrii cresc.