De la Mamă la blogger

Totul a început la 28 de ani, când Vladimir, primul meu copil, s-a hotărât să-mi facă cel mai frumos cadou tocmai de ziua mea. Arina a apărut și ea în viața mea pentru a-mi completa fericirea. Experiențele prin care am trecut alături de micuții mei te vor ajuta și pe tine, proaspătă mămică, încă din timpul sarcinii. De la informații despre infertilitate și cum să o combați, de la gândurile intime ale unei femei din timpul sarcinii, până la importanța de a avea grijă de sănătatea ta post-natală, te vor ajuta să-ți găsești sprijinul și motivația de care ai nevoie în fiecare zi.

Sunt de părere că cele mai bune sfaturi, trucuri, și alte informații valoroase le vei putea primi tot de la o mamă, care deja a trecut prin ceea ce treci tu acum. Nu ești singură, întreaga comunitate, implicit eu, suntem alături de tine pe acest drum.

Nopțile nedormite, sutele de scutece schimbate, stările negative de după naștere sunt doar câteva subiecte sensibile din jurnalul unei mămici.

Îți voi povesti din sutele de experiențe prin care am trecut ca și mamă a doi copii. Însă, voi atinge și subiecte mai sensibile, legate de propria ta persoană. Înainte să fii mamă, ești o ființă minunată, o persoană ce unește două lumi, ești femeie și trebuie să ai grijă de tine.

01

Mereu alături de tine

Să fii mamă este un job full-time, iar de cele mai multe ori ai nevoie de rezolvări tocmai în toiul nopții. Astfel, acest blog îți este dedicat ție, deoarece îl poți accesa oricând ai nevoie de un gând bun sau un sfat oferit din suflet.

02

Din experiența unei mame

Crede-mă pe cuvânt, experiențele de viață a unei mame sunt cele mai valoroase informații de care vei avea parte în călătoria ta. Începând de la hăinuțele pentru bebe, până la vaccinuri și sfaturi de la medici, te voi ajuta să găsești calea cea mai potrivită pentru tine și copilul tău.

03

Lumina de la capătul tunelului

De cele mai multe ori, când afli că vei deveni mamă, te încearcă o multitudine de sentimente, printre care se strecoară și unele mai puțin pozitive. Din acest motiv, mi-am făcut curaj să-ți vorbesc despre subiecte mai sensibile, precum depresia post-natală, concediul de risc maternal și altele mai ascunse din viața de mămică.

bucuria de a fi mamă

Scopul pentru care am decis să scriu acest blog este de a ajuta viitoarele sau proaspetele mămici, ce se pierd în mulțimea de informații de pe internet. Am să-ți vorbesc doar din experiență. Ce-ți voi povesti nu este adevărul absolut, dar este lectura de care aveam și eu nevoie la rândul meu în puținele momente de relaxare.

Am născut în România

Diversificare

Ce mai gătim?

Jurnal de sarcină

Produse și recenzii

Povestiri din viața de mamă

Vaccinarea obligatorie și opțională

Sfaturi de la medici

Resurse gratuite

newsletter
pentru mămici

Sunt de părere că cele mai valoroase sfaturi și informații pe care le poate primi o mamă sunt doar de la o altă mamă. Abonează-te la newsletter pentru a împărtăși împreună bucuria poveștilor noastre.

Fii o mamă inspirată

De la alimentație și somn, până la primele cuvinte rostite, îți voi oferi din experiențele mele pentru a te ajuta să jonglezi inspirat cu responsabilitățile unei mame.

Unable to communicate with Instagram.