DARUL DE A FI maMĂ

Fiecare mămică este de acord cu mine: nu există cadou mai frumos pe lumea aceasta decât copilul tău. Să fii mamă este ceva splendid. Ești ființa care face legătura dintre două lumi atât de diferite. Ești cea care are puterea de a da viață.

Însă nimeni nu s-a născut învățat, iar „meseria de părinte” se deprinde din mers. Scopul pentru care îți dedic acest blog ție, dragă mamă, este de a-ți împărtăși din experiențele mele și ale altor mămici pentru a te ajuta în frumoasa ta aventură.

Cu ce combinăm sfecla roșie?

Sfecla roșie este o legumă foarte delicioasă și mai ales importantă pentru dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

Aceasta este cunoscută ca fiind un aliment-medicament pentru copii, dar și pentru mămici. Sfecla roșie este o adevărată minune pentru sănătatea îngerașului tău și o poți combina în diverse tipuri de alimente, care mai de care mai delicioase. Află micile rețete pline de nutrienți importanți pentru cei mici.

descarcă acum

pagini de colorat cu dinozauri

Au trăit odată, demult, înainte ca omul să cucerească meleagurile pământului. Dinozaurii sunt pasiunile celor mici, deoarece au forme inedite, caracteristici aparte și culori vibrante.

Cărticica de colorat pentru copiii cu dinozauri îl va ajuta pe prichindel să afle despre lumea necunoscută a reptilelor de odinioară. Astfel, va învăța informații noi într-un mod creativ dezvoltându-și încrederea de sine cu fiecare pagină desenată, dezvoltându-și abilitățile motorii.

descarcă acum

pagini de colorat cu pisici

Pisica este un animăluț îndrăgit de micuțul tău, deoarece el simte sufletul nevinovat și îi îndrăgește blănița pufoasă.

Copiii sunt mult mai conectați cu lumea din jurul nostru, motiv pentru care are nevoie de o carte de colorat cu pisicuțe. În diferite ipostaze, felinele sirenă sau cele de la fermă, copilul va învăța ce înseamnă răbdarea și atenția la detalii, în timp ce va crea o poveste fascinantă colorată.

descarcă acum

pagini de colorat sub apă

Lumea magică a mărilor și oceanelor poate să fie descoperită de către copilul tău prin intermediul cărților de colorat cu animăluțe care trăiesc sub apă.

Cel mic va afla despre căluțul de mare jucăuș, țestoasele înțelepte cu carapace, despre caracatița meticuloasă, dar și despre multe alte animăluțe fascinante din adâncurile misterioase. Cel mic va învăța cum să mânuiască creioanele colorate în timp ce va afla câte un lucru nou cu fiecare pagină desenată.

descarcă acum

să colorăm și să numărăm

Primii pași ai copilului în lumea adulților trebuie să fie susținuți de către tine. Totul începe cu învățarea numerelor într-un mod distractiv.

O cărticică de colorat pentru micuțul tău îl poate ajuta să memoreze numerele într-un mod natural în timp ce colorează pălărioare, steluțe sau alte elemente pe care le poate asocia cu cele din viața reală. Orice asimilare de noi informații pentru un copil trebuie să ia forma unui joc.

descarcă acum

Fii o mamă inspirată

De la alimentație și somn, până la primele cuvinte rostite, îți voi oferi din experiențele mele pentru a te ajuta să jonglezi inspirat cu responsabilitățile unei mame.

Unable to communicate with Instagram.