Ce avem nevoie pentru băița bebelușului

Unul din cele mai frumoase momente în relația dintre bebeluși și părinți, este baia. Dar fiecare bebeluș reacționează în mod diferit, iar uneori îmbăierea nu este chiar floare la ureche. De aceea este important ca bebelușul și părinții să se simtă confortabili, pentru ca timpul petrecut în baie să nu devină un moment stresant, îngrijorător și extenuant, mai ales dacă nu aveți la dispoziție lucrurile necesare.

Având deja experiență de la Vladimir, știu exact ce am nevoie pentru băița bebelușului numărul 2.

Cum alegem cădița?

Cădița este articolul indispensabil pentru băița bebelușului. La Vladimir am avut o cădiță simplă din plastic. Recunosc, nu acordasem prea multă atenție acestui aspect, așa că nu am știut ce voi avea nevoie.

Ulterior, mi-am dat seama că am nevoie și de un suport anatomic pentru bebeluș. Îl ajută pe cel mic să stea în așa fel încât să nu se scufunde sub apă. Mai mult, nu va trebui să te chinui încercând să îl ți cu o mână în timp ce cu cealaltă îl speli.

Și cu ce măsor temperatura apei?

În maternitate ni s-a spus că apa ar trebui să aibă temperatura de 37-38 grade Celsius pentru ca bebelușul să se simtă confortabil. Știu că se mai folosește pentru verificarea temperaturii apei cotul, dar sincer nu am vrut să riscăm să fie prea fierbinte pentru Vladimir. Așa că am mai făcut o vizită la magazin să achiziționăm un termometru pentru baie.

Unde punem cădița?

Noi am improvizat un suport care se punea pe cada mare din baie. Nu vă spun ce dureri de spate am avut din această cauză pentru că trebuia să stau mereu aplecată pentru a putea să îl spăl pe Vladimir. Alt aspect pe care nu l-am luat în calcul: suportul pentru cădiță.

M-ar fi ajutat mult dacă cineva mă sfătuia în legătura cu asta, așa că vă spun, să nu faceți ca mine. Nu vă chinuiți în zadar.

Acum, la bebe numărul 2, am știut să nu mai fac aceste greșeli, așa că am achiziționat din timp tot ce aveam nevoie.

Ce am ales? Găsiți mai jos.

Cădița 3 în 1 cu termometru, cântar și stand Aquascale V3

Când am văzut-o, am zis, asta este! O luăm!

Avea tot ce ne-a lipsit la Vladimir, și ceva în plus: cântarul! Știam că bebelușa va fi micuță și că va trebui cântărită des în primele luni de viață, așa că am economisit și niște bănuți cu această achiziție.

Noi am luat cădița Aquascale de pe site-ul bebebliss.ro și o puteți achiziționa și voi cu 10% reducere dacă folosiți codul vladimir10.

Este realizată din materiale sigure care nu includ BPA. În plus, este ușor de curățat și de întreținut, încăpătoare (80.5 x 49.5 x 26 cm).

Foarte ușor de manevrat și utilizabilă de la naștere până la 2 ani.

Pentru copiii mici, până la vârsta de 6 luni, integrează un suport detașabil, cu ajutorul căruia bebelușul va putea fi așezat într-o poziție confortabilă și sigură. Inserția anti-alunecare este foarte utilă deoarece iți oferă posibilitatea de a putea folosi ambele mâini pentru joacă și o igienă cât mai eficientă.

Termometrul încorporat digital măsoară constant temperatura apei și o afișează pe ecran. Același lucru valabil și pentru cântar.

Vă recomand și prosoapele de la Kidizi, un brand 100% românesc, care are textile din bumbac de calitate. Am povestit mai multe aici.

Și pentru produsele Kidizi puteți folosi codul de reducere vladimir10.

13 comentarii la “Ce avem nevoie pentru băița bebelușului

  1. Beatrice a spus:

    Foarte interesantă aceasta cădiță ❤️ Și noi am avut una simpla la început, la care am tot adăugat pe parcurs una-alta

  2. Andreea a spus:

    Foarte utile sunt informațiile!
    Mulțumesc!
    Fiind la primul copil nu îți dau seama de ce anume ai chiar nevoie dar la al doilea voi știi și eu ce trebuie să cumpăr să îmi fie ușor și util pentru bebe!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian