Mamici antreprenor

  • Familie
Mamici antreprenor Mama lui Vladimir 4

Angajat sau mama antreprenor?

Venirea pe lume a unui copil de cele mai multe ori schimba perspectiva unei mame legata de locul de munca. In cele mai multe cazuri iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu copilul tau si sa ai un program de lucru flexibil. Din pacate nu se poate intampla asta mereu, iar asta te impinge sa faci parte din categoria mamicilor antreprenor.

Este absolut normal ca atunci cand apare copilul in viata ta, prioritatile tale ca mama sa se schimbe.

Multe mamici descopera pe perioada maternitatii, ca hobby-urile pe care le au, pot deveni afaceri de familie care pornesc de cele mai multe ori din sufragerie sau bucatarie.

Ma gandesc de ceva timp sa incep o serie de articole despre mamici antreprenor, pentru ca merita ca eforturile lor sa fie cunoscute.

Prima mamica antreprenor pe care o voi prezenta, se numeste Pop Alexandra Sorina, si a dat viata HomeMade Bakery.

Mamici-Antreprenor-Mama-lui-Vladimir-7-1

HomeMade Bakery

De HomeMade Bakery am aflat cand cautam pe cineva sa ne faca tortul pentru botezul lui Vladimir. Cred ca pe un grup de mamici am gasit pagina Sorinei. I-am scris si parca stiam ca va iesi ceva minunat. Pana la urma am ales doua tipuri de tort, si ambele au fost mai mult decat apreciate.

Sorina a invatat sa faca prajituri de la mama si bunica ei. Inca de cand era mica, ajuta in bucatarie pentru pregatirea bunatatilor de sarbatori: foile pentru Dobos, Islere si creme pentru parajituri.

Ulterior ea era cea care facea mereu desertul cand mergeau in vizite sau cand erau diverse ocazii. Nu exista weekend fara ceva dulce pregatit de ea: gogosi, prajitura, tarta sau tort.

In perioada maternitatii cu Ivan, baietelul ei, a plecat cu prietenii si familia intr-un concediu de cateva zile. Bineinteles, e a fost cea care a asigurat desertul pentru toata perioada.

Toata lumea a fost impresionata de prajiturile pregatite, iar asta i-a dat inboldul de care avea nevoie pentru a deveni o mamica antreprenor.

Astfel, in perioada concediului de maternitate, a luat nastere afacerea cu prajituri si torturi HomeMade Bakery.

S-a dedicat intru totul afacerii si familiei, astfel ca nu am mai dorit sa fie doar o angajata pentru o corporatie, ci o femeie antreprenor care face cea ce ii place.

De cand am descoperit HomeMade Bakery, la fiecare eveniment apelam la Sorina sa ne pregateasca cate ceva bun. Se vede ca ii place ceea ce face pentru ca tot ce este pregatit de ea iese foarte delicios!

3 comentarii la „Mamici antreprenor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *