De la pasiune la business: bijuterii handmade

Si mamica si antreprenor

Multe mamici descopera pe perioada maternitatii, ca hobby-urile pe care le au, pot deveni afaceri de familie. Asa a facut si Bianca, care a trecut de la pasiune la business: bijuterii handmade.

Bianca este mamica norocoasa a lui Alexandru. Ideea de a face bijuterii handmade i-a venit inca de cand era insarcinata. Ca orice femeie este pasionata de accesorii. Isi dorea accesorii unice si de ce nu confectionate de ea.

Bijuteriile lucrate manual sunt rafinate si intotdeauna sunt realizate cu mare grija. Pentru fiecare piesa si accesoriu, cel care creeaza are nevoie de o precizie aparte.

La scurt timp dupa ce a ajuns acasa cu bebelusul, s-a apucat de treaba.

In primul rand avea nevoie de materie prima pentru a confectiona bijuteriile. A inceput sa caute furnizori pentru argint, margelute si pietrele pretioase.

Cand avea putin timp liber si nu se ocupa de cel mic, urmarea tutoriale pe internet pentru a invata diverse metode de a face noduri, de a insira sau coase margelele pe razboi.

I-a placut mult ce a iesit asa ca a postat cateva bijuterii pe pagina de Facebook. Aproape imediat a primit aprecieri pentru ceea ce a creat. Desigur au inceput sa apara si primele comenzi. Asa a luat nastere Alx’s Magic Charms.

Alx’s Magic Charms

Pe parcursul concediului de maternitate s-a perfectionat in arta handmade, si din mainile ei au iesit tot felul de minunatii. De la bratari, inele si coliere, gasiti pe pagina ei tot felul de accesorii pentru a va infrumuseta tinuta de zi cu zi.

Accesorii handmade realizate cu pasiune pentru a aduce un zambet pe buzele purtatorilor! Aceasta este deviza Biancai cand creeaza bijuteriile handmade.

In vremurile noastre, riscam de multe ori, sa semanam prea mult unii cu altii. Ne imbracam de la aceleasi magazine si ne cumparam bijuterii din aceleasi locuri. Dar, cand vrem cu adevarat sa iesim in evidenta, cautam bijuterii unice, cu suflet, care fac tinuta noastra sa iasa din anonimat.

Fiind vorba de obiecte create integral de mana omului, bijuteriile handmade preiau ceva din energia celui care le face.

Accesoriile Alx’s Magic Charms au ceva unic, numai al lor, și nu e vorba doar de materialele din care sunt create, de culori, de dimensiuni și modele. E mai mult de atat. Uneori, poate chiar simti legatura dintre tine si persoana care le-a creat.

Chiar si dupa ce s-a intors la serviciu, Bianca a continuat sa faca fericite sute de cliente cu accesorile pe care le lucreaza cu atata pasiune.

Desi timpul ei liber este limitat, fiind prinsa intre locul de munca si familie, atunci cand faci ceva cu pasiune, totul vine de la sine si asta se vede în rezultatul muncii ei.

Voua va plac accesoriile handmade?

Un comentariu la “De la pasiune la business: bijuterii handmade

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian