Filme pentru parinti si viitori parinti

Momente binemeritate de relaxare in doi

Daca urmeaza sa aveti un bebelus sau deja acesta a venit pe lume, urmatoarele recomandari de filme sunt pentru voi. Poate sunt momentele in care vreti sa va relaxati , sau sa va umpleti timpul liber. Aceste filme va ofera o binemeritata evadare din cotidian.

Iata recomandarile mele:

The Back-up plan – Plan de rezerva (2010)

The-Back-up-Plan-Filme-pentru-parinti-si-viitori-parinti-Mama-lui-Vladimir

Plan de rezerva este o comedie care exploreaza intalnirile amoroase, dragostea, casatoria si familia, numai ca… in ordine inversa.
Dupa ani de intalniri amoroase, Zoe s-a gandit ca asteptarea barbatului potrivit dureaza prea mult. Hotarata sa devina mama, ea pune in aplicare un plan, se duce la doctor și pornește singura la drum. In aceeasi zi, Zoe il intalneste pe Stan – un barbat care promite.

Life as we know it -Viata asa cum este ea (2010)

Life as we know it Filme pntru-viitori parinti Mama lui Vladimir

In aceasta comedia romantica Holly este proprietara unui local de succes, iar Eric realizeaza transmisiuni sportive la televiziune. Dupa o prima intalnire esuata, cei doi mai au în comun doar ca se detesta reciproc si ca o iubesc pe mica Sophie. Dar in momentul in care ei devin singurele rude in viata ale lui Sophie, Holly și Messer trebuie sa ingroape securea razboiului. Ei fac o adevarata echilibristica pentru a-si satisface ambitiile profesionale sau pentru a-si continua viata sociala, dar pentru toate aceste lucruri ei trebuie să faca pace, pentru ca sunt nevoiti să traiasca sub acelasi acoperis.

Tully (2018)

Tully Filme pentru parinti si viitori parinti Mama lui Vladimir

O comedie despre maternitate. Tully urmareste viata lui Marlo, o mama a trei copii care, in imposibilitatea de a se ocupa de nou-nascutul ei, angajeaza o bona cu care va dezvolta rapid o conexiune speciala.

Knocked Up – Un pic insarcinata (2007)

Knocked up Filme pentru parinti si viitori parinti Mama lui Vladimir.

Alison si Ben se intalnesc intr-un bar, se imbată bine, fac sex si isi vad de drumul lor separat. Sunt convinsi ca povestea se va opri aici. Dar Ben primeste dupa cateva saptamani un telefon de la Alison care nu-i da o intalnire romantica ci una foarte pragmatica – ii spune ca este tatal copilului ei.

What to expect when You’re expecting-Pregateste-te ca vine (2012)

What-to-expect-when-youre-expecting-filme-pentru-parinti-si-viitori-parinti-Mama-lui-Vladimir

Descoperim experientele a cinci cupluri care se pregatesc sa se imbarce in cea mai lunga, solicitanta si plina de bucurii calatorie din viata, aceea de a da nastere unui copil. Cu teama, umor și multe batai de cap, cei zece vor descoperi ce inseamnă sa fii parinte.

Voi ce filme ati vazut?

sursa: Cinemagia

7 comentarii la “Filme pentru parinti si viitori parinti

  1. Ana a spus:

    Noi am început seria filmelor???? viitorul meu soț este tare incantat de ultimul film, vor urma și celelalte❤️ Seara frumoasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian