Cărți personalizate pentru copii: cadoul perfect

Cărți personalizate pentru copii cadoul perfect Mama lui Vladimir

Copilul tău este personajul principal din poveste!

Cărțile personalizate pentru copii sunt un cadou unic ce îl puteți oferi celor mici. Se apropie 1 iunie, Ziua Copilului și vă gândiți cu siguranță ce cadouri interesante să achiziționați. Sigur nu veți da greș cu o carte de povești personalizată unde cel mic este personajul principal.

Vladimir adoră cărțile, încă de când era bebeluș a luat contact cu ele. La început conțineau doar imagini mari, iar pe parcurs i-am achiziționat și cărți cu povești. Astfel îl încurajăm să iubească lectura, așa cum ne place și nouă, dar când el este personajul principal din poveste devine și mai interesat de parcursul cărții.

Cartea lui preferată este cea de la Pokapi: Vladimir în jurul lumii. Cum altfel dacă personajul principal este chiar el?

Cărți personalizate pentru copii în funcție de vârstă

Cartea Eu în jurul lumii, cea pe care o are și Vladimir, este recomandată chiar și pentru cei mai mici năzdrăvani(până la 3 ani). Personajul principal pornește într-o călătorie în jurul lumii alături de Popi, micul okapi.

Aventura se prezintă în forma unei povești în versuri cu rime amuzante, ritm lent și imagini drăguțe.

Filele sunt cartonate, ușor de manevrat de cei mici și rezistente. Tocmai bune să reziste în mâinile lor curioase. Vladimir încă nu poate da paginile ușor și cu răbare, așa că dacă paginile nu sunt cartonate, riscă să fie rupte.

Cum poți să o personalizezi?

Ai de ales numele eroului principal din poveste, culoarea părului, genul și salopeta pe care o poartă acesta în călătoria sa.

Eu, micul detectiv

Pentru copiii puțin mai mari(4-8 ani), Eu, micul detectiv este alegerea perfectă pentru un cadou personalizat.

Personajul principal este un copil mereu vesel și voios. Într-o dimineață însorită de primăvară se trezește lângă jucăria preferată şi deodată lucrurile iau o întorsătură nebănuită.

Eroul este nevoit să se confrunte cu necunoscutul, care nu e nici pe departe atât de înspăimântător pe cât credem noi.

Cum poți să o personalizezi?

Tu definești numele, culoarea părului, tipul părului și genul. Pe lângă toate acestea, în poveste apar jucăria preferată și domiciliul eroului din poveste.

Poți transmite copilului tău și un mesaj, care va apărea în carte. Astfel cartea de povești devine într-adevăr unică.

Pe site-ul Pokapi găsiți și alte cărți personalizate pentru copii care vin gata împachetate pentru a fi oferite cadou. Dar vă las pe voi să le descoperiți.

Cărțile personalizate pentru copii sunt cu adevărat cadouri inedite, originale și foarte îndrăgite. Au impact direct în educația copiilor, aceștia având tendința să se atașeze de cărți, să fie mult mai grijulii cu ele și să citească cu mai multă atenție poveștile.

Un comentariu la „Cărți personalizate pentru copii: cadoul perfect”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *