Super părinți-o campanie MagicHelp

  • Familie
Super părinți-o campanie MagicHELP Mama lui Vladimir

Ce este MagicHelp?

SUPER PĂRINȚI este numele campaniei desfășurată de către Asociația Magic pe platforma MagicHelp.

MagicHELP este o platforma de sprijin prin care familiile copiilor cu afecțiuni grave au acces la reduceri, produse și servicii gratuite oferite de companii. În plus, prin aplicația MagicHELP puteți contacta direct voluntari care să vină în ajutor.

MagicHELP este prima aplicatie mobila care ajuta familiile cu copii bolnavi cronic si grav sa beneficieze de servicii si produse gratuite. 

Este o idee minunată că cineva s-a gândit la miile de părinți care luptă zi de zi alături de copiii lor grav bolnavi. Ei ajung la un moment dat sa iși epuizeze toate resursele, de orice natură, dar mai ales financiare. Au nevoie de ajutor pentru a duce lupta cu boala copiilor lor mai departe.

Sincer vă spun, sunt profund emoționată de efortul supraomenesc pe care acești oameni il fac in fiecare zi.

Când ai un copil diagnosticat cu o boală gravă, fiecare zi este despre ei și despre terapiile, tratamentele sau vizitele la medic. Din păcate din cauza grijilor, de multe ori uită de ei, și de nevoile pe care le au, și ajung o umbră a oamenilor care erau cândva. Înainte de diagnosticul copiilor lor.

Aplicația MagicHELP a fost lansată în 2019 de Asociația Magic exact cu acest scop. De a aduce categoriile de oameni care au nevoie unii de alții, împreună: familiile copiilor bolnavi și partenerii care pot oferi gratuit un produs ori serviciu. Ea este o completare adusă celorlalte proiecte ale asociației precum MagicHOME sau MagiCAMP.

Campania Super Părinți

Campania Asociației Magic dezvoltată pro-bono de către agenția Heraldist & Wondermarks, își dorește să ajungă la acești părinți.

Mesajele campaniei sunt un un apel transmis acestor părinți. De a cere ajutor și o confirmare a faptului că nu sunt singuri în această luptă. Campania le reamintește că fiecare dintre ei merită o viață cât mai aproape de normalitate.

Numele campaniei se potrivește de minune cu categoria de părinți căreia se adreseaza: Super Părinți! Este incredibil cât de mult pot duce acești oameni și câte pot face pentru copiii lor. Sunt în stare sa mute munții din loc!

Când am aflat de această campanie, m-am emoționat foarte tare. Consider că este important ca toți parinții care au copii diagnosticați cu o afecțiune severă, să știe despre Rețeaua de Solidaritate lansată de asociația Magic, precum și despre aplicația MagicHELP.

In cadrul aplicației, părinții pot accesa gratuit ajutor din partea Magic Partenerilor în diverse forme, sănătate, mâncare, cazare, timp liber, sport, servicii tehnice și consultanță, transport, educație și altele.

„Sperăm ca noua campanie Super Părinți sa ajungă la toți părinții care își îngrijesc cu dragoste și răbdare infinite copiii bolnavi și să îi convingem ca este în regula sa primească ajutor.

Noi nu putem să ducem aceasta misiune în locul lor, însă putem face tot ce ne sta în putere să le facem viața un pic mai ușoară. De asemenea îi așteptăm alături de noi pe toți cei care ar putea oferi un produs sau un serviciu gratuit oriunde în țară.” – au transmis inițiatorii campaniei.

Daca dorești sa ajuți și tu, dar nu ai o companie/afacere sa poți dona un bun sau serviciu, iata ce poți face:

  • poți dona bani prin SMS trimițând textul MAGIC prin sms la 8864 ( 4 euro / lună) sau 8844 (2 euro/lună)
  • poți dona bani prin transfer bancar aici
  • poți direcționa 3,5% din impozit
  • te poți inscrie ca voluntar

Este unul dintre cele mai frumoase proiecte de acest gen din Romania. Cred că merită toata aprecierea noastră, dar și ajutorul nostru.

Haideți să ajutăm! Acești părinți merită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *