Sunt borcănașele HiPP o alegere bună pentru cel mic?

Sunt borcănașele HiPP o alegere bună pentru cel mic

Când am ales HiPP pentru Vladimir?

Până când am început diversificarea lui Vladimir, nu eram la curent cu varietatea de mâncare pentru bebeluși din comerț. Dar cred că sunt multe mămici în această situație.

Prima dată când am auzit de borcănașele HiPP, a fost când pediatra lui Vladimir ne-a recomandat să încercăm borcănașele cu fructe. În aceea perioadă era iarnă, iar în magazine existau doar fructe fără gust sau tratate cu tot felul de substanțe. Nu am fi mâncat noi ca adulți, cum să îi dau bebelușului meu?

Desigur, eram îngrijorată dacă sunt bio, fără sare, zahăr sau conservanți. Dar m-a asigurat că fiind un brand german, toate produsele lor sunt foarte verificate de autorități, iar etichetele sunt curate. Așa că am încercat.

Cum de au un termen de valabilitate atât de mare?

Știu că asta este îngrijorarea multor mămici. Cum îi pot da copilului meu piure sau mâncare la borcănaș care are un termen de valabilitate atât de mare, poate chiar și 1 an? Este sigur?

Explicația este simplă.

Metoda de conservare este cea a sterilizării la temperaturi înalte, adică fix ce faci tu acasă când pui conserve de toamna. Diferența constă în mediul controlat în care se întâmplă procesul, de aici și faptul că procesul de sterilizare folosit pe scară industrială este mult mai eficient.

Sunt de ajutor când pleci în vacanță

Prima noastră vacanță în formulă de 3 după ce am început diversificarea cu Vladimir a fost la munte. Hotelul unde ne-am cazat oferea mâncare oaspeților, dar nimic baby friendly, fără sare sau zahar. Așa că borcănașele HiPP mi-au venit în ajutor.

Chiar și când mergi la drum lung, sunt o alternativă foarte bună. Ai multe opțiuni în funcție de ce preferă cel mic. Pentru prânz sau cină poți opta pentru meniuri complete cu legume și cărniță.

Când ieși în parc și trebuie să îi dai de mâncare ceva hrănitor

Sunt sigură că și voi ați trecut prin asta. Vladimir de multe ori nu mai vrea să plece din parc și ajungem să petrecem acolo câteva ore bune. Gustărele fructe pe care le iau cu mine nu sunt suficiente pentru el, și dorește ceva consistent de mâncare. Așa că de obicei am la mine un borcănel cu legume și carne sau cereale cu fructe de la HiPP. Astfel, are parte de un meniu complex cu nutrienți chiar pe băncuță în parc.

Ghidul etichetelor HiPP

Atunci când citiți declarația “fără adaos de zaharuri”, pe eticheta produselor HiPP, puteți avea siguranța că nu a fost adăugat niciun îndulcitor, precum zahărul (zahăr din comerț, fructoză) sau siropul.

Produsul conține doar acele zaharuri (ex. fructoză) care se găsesc, în mod natural, în ingredientele pe care le utilizăm.

În produsele ce conțin fructe HiPP, coapte în mod natural, nu se adaugă niciun fel de zaharuri. În caz contrar, acestea ar fi menționate în lista de ingrediente. 100% din zaharurile specificate în lista cu informațiile nutriționale, provin din fructele care sunt utilizate.

Lista de ingrediente oferă informații despre toate ingredientele care au fost utilizate pentru realizarea produsului. Puteți considera lista de ingrediente ca o rețetă, însă fără menționarea cantităților utilizate.

Informațiile nutriționale vă oferă mai detalii despre valorile nutriționale oferite de produsul respectiv.

Nu este adăugată sare în produsele HiPP cu fructe, în caz contrar, aceasta ar fi menționată în lista de ingrediente.

Cantitatea de sare menționată în declarația nutrițională, provine exclusiv din ingredientele utilizate (fructe, suc de morcov, orez).

Conform Regulamentului UE (nr. 1169/2011), toți producătorii sunt obligați să specifice cantitatea de sare din alimentele procesate.

Produse din ingrediente naturale și ecologice

Toți părinții doresc ce este mai bun pentru cel mic.

Alimentele non-ecologice pot conține reziduuri de pesticide chimice nocive și alte substanțe care pot afecta organismul.

Datorita tradiției lungi in materie de produse organice, precum si datorita dimensiunilor afacerii, HiPP a reușit să stabilească cele mai înalte standarde și a dezvoltat relații cu furnizori de materie primă organică având specificații riguroase.
Spre deosebire de companiile mai mici, HiPP nu trebuie să se bazeze pe calitate organică necunoscută sau pe incertitudinile din piață. HiPP are propriile pârghii de control de cea mai înaltă calitate în materie de ingrediente organice. Asta înseamnă că cei de la HiPP știu exact unde si cum a fost crescut fiecare ingredient – și chiar domeniul pe care au fost cultivate!

HiPP Baby Club

Ai posibilitatea să iți faci un cont gratuit la HiPP Baby Club unde găsești tot felul de informații utile despre alimentația și îngrijirea copilului de la experți. În plus, dacă îți faci cont și lași review sau comentarii la produsele HiPP de pe site poți câștiga unul dintre cele 15 suuuper premii cu bunătăți!

Nu uita: doar membri HiPP Baby Club pot lăsa comentarii și pot participa la concurs!

Voi cât de des oferiți celor mici borcănașe pentru bebeluși?

9 comentarii la „Sunt borcănașele HiPP o alegere bună pentru cel mic?”

  1. Si eu am folosit borcanase HIPP cand eram la incepututl diversificarii si eram nevoita sa plec de acasa si nu aveam timp sa-i fac de mancare. Nu manca foarte mult, dar eu eram multumita si daca gusta

  2. Le-am oferit și eu alor mei copii atunci când nu aveam alte opțiuni. Este varianta cea mai gustoasă atunci când e nevoie, in deplasare de obicei. Mi-as dori sa se informeze lumea mai bine despre acestte borcanase si apoi sa decida 🙂

  3. Noi am început de curând să îi dăm borcănașele cu mâncare Hipp și asta mai mult prntru că vrem să plecîm câteva zile în vacanță. Suntem mulțumiți însă și ”Buburuza” le-a primit foarte bine.
    Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *