Paste cu sos bio din roșii și măsline

Paste cu sos bio din roșii și masline Mama lui Vladimir 1 (1)

Pastele, o alegere inspirată!

Pastele sunt delicioase, versatile și deseori alegem să le preparăm atunci când ne dorim o masa specială, ușor și rapid de făcut. Pastele cu sos, indiferent de care, sunt preferatele noastre, și sunt sigură că si ale tale.

Pastele oferă multiple posibilități de gătire, se găsesc într-o gamă variată de sortimente, sunt ușor de gătit și se achiziționează la prețuri accesibile.

Pastele sunt unul din cele mai populare feluri de mâncare și pot fi preparate într-o mulțime de variante. Pentru că sunt atât de versatile, pastele sunt agreate de toată lumea. De la lasagna la ravioli, poți găsi ușor pastele care să te facă să te lingi pe degete. Ai nevoie de mai multe motive ca sa iubești pastele?

Mai jos voi scrie rețeta pentru paste cu sos bio din roșii si măsline. Pastele și sosul bio sunt achiziționate de la 7nature, magazinul bio online.

Ingrediente:

Paste cu sos bio din roșii și masline Mama lui Vladimir 1 (1)

Mod de preparare paste cu sos bio din roșii și măsline

Punem apa la fiert cu puțin ulei de măsline. Cand a ajuns la fierbere, adăugam pastele(timpul de preparare este 7-8 minute).

Cat timp se fierb pastele, pregătim sosul.

Punem o tigaie pe aragaz, topim untul. Călim usturoiul și ciupercile, adăugăm sosul bio din roșii și măsline, apoi smântâna pentru gatit. Amestecăm, lăsăm 2 minunte pe foc și gata sosul!

Strecurăm pastele printr-o sită și le adăugam peste sos.

Noi am devorat rapid pastele, de la mic la mare!

Nu a rămas nimic în farfurie! Sigur iți vor plăcea si ție! Recomand cu drag această rețetă pentru toată familia!

Poftă bună!

Un comentariu la „Paste cu sos bio din roșii și măsline”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *