Nașterea la Filantropia: experiența mea a fost una relativ ușoară

Nașterea la Filantropia experiența mea a fost una relativ ușoară Mama lui Vladimir


Experiența mea cu nașterea la maternitatea Filantropia a fost una relativ ușoară. Am fost pe data de 19 Ianuarie 2022 la control, aveam 4 contracții. Doctorul mi-a zis ca să nu-mi fac griji, dacă nu nasc în aceiași zi, o să nasc sigur în 2-3 zile.


Am plecat liniștită acasă. Pe la ora 17 aveam o durere ca de menstruație. Contracțiile au apărut abia la ora 19, interval de 25-30 min. Ce m-a pus pe mine pe gânduri a fost că durerile n-au fost mari, însă nu știu cauza, dar eu am vărsat de 2 ori. Pe la 22 am simțit că mi se face rău, iar soțul a sunat la salvare.

Una din asistentele ce m-au dus pe salon mi-a spus de la obraz să le dau bani. În rest, în spital n-am dat nimănui nimic


În momentul în care am ajuns la camera de garda Filantropia, doamnele asistente aveau o reticență când m-au văzut pe targă. Dar eu rămăsesem fără puteri în urma contracțiilor și nu mă puteam ține pe picioare. M-au examinat și în secunda următoare mi  s-a spus să mă dezbrac pentru ca voi merge în sala de travaliu.

O doamna doctor a mai vrut să verifice ceva, dar în acel moment mi s-au rupt membranele și n-au mai făcut altceva decât să mă ducă de urgență în sală.
Toate doamnele din sala au fost drăguțe, însă mi-au lăsat vânătăi pe braț în urma branulei.

Toată nașterea a durat 1h si 4’ și durerile au fost suportabile.


Ce mi s-a părut deplasat a fost tupeul cu care una din asistentele ce m-au dus pe salon mi-a spus de la obraz să le dau bani. În rest, în spital n-am dat nimănui niciun ban.

Am nascut in Romania | Experienta nastere naturala | Filantropia nastere | Nastere filantropia pareri | Nastere la maternitatea Filantropia | Nastere naturala Filantropia | Nasterea la stat | Nasterea naturala
Am născut în România


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *