Naștere la Maternitatea Buna Vestire din Galați

Naștere la Maternitatea Buna Vestire din Galați Mama lui Vladimir

Am născut la stat, în data de 19.01.2021.
Mi-am schimbat medicul la 37 de săptămâni de sarcină.

La controlul de 38 de săptămâni mi-a spus că dacă nu nasc în următoarele zile, atunci când fac 39s, să mă prezint la alt control.

La controlul de 39s, m-a internat, aveam contracții false pe care eu nu le simțeam. Am stat în spital până am făcut 40 de săptămâni. În fiecare zi venea la control și pleca tristă, fiindcă nu aveam contracții, iar bebe nu dădea semne să vină.

La 39s 6 zile, mi-a spus ca dacă nu nasc a doua zi, îmi vor induce ei nașterea. Toată ziua am mers, am urcat și coborât scări. La 12 noaptea am pierdut dopul gelatinos și au început durerile. Dimineața la 8, dilatație 4, doamna doctor super fericită că o să nasc. 

După operația de cezariană, a venit la mine, a chemat asistentele și parcă cu mândrie a spus “ O vedeți? Eu am văzut-o prima dată. Acum i-am văzut si copilul”

A intrat în 2 operații de cezariana, iar eu am așteptat să vină bebe pe cale naturală. 

La ora 10, dilatație 8, bebe nu era bine poziționat. Dureri mari, ecografii după ecografii.

La ora 11 a spus “CEZARIANA DE URGENȚĂ” .

La 12:45 am născut o minune de băiat, gălăgios și blond. Am stat până a doua zi la terapie, doamna doctor suna din oră în oră să știe cum suntem.

A fost și ginecolog și neonatolog pentru mine. Am vrut sa îi ofer bani, drept mulțumire ca mi-a fost alături. A spus ca mă bate dacă mă mai prinde făcând asta. Ce am vrut sa îi dau ei, să îi pun copilului la căciuliță .

Vreau sa menționez ca am născut cu același doctor cu care m-a născut și mama mea. După operația de cezariană, a venit la mine, a chemat asistentele și parcă cu mândrie a spus “ O vedeți? Eu am văzut-o prima dată. Acum i-am văzut si copilul”
Asistentele, doctorii, minunați. O experiența plăcută, și unică.
Am născut în Galați la maternitatea Buna Vestire!


Dacă vreodată doamna doctor o sa vadă acest mesaj, vreau să îi transmit că este minunată și datorită ei am un copil sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *