Naeve-hăinuțe din materiale organice pentru cei mici

Naeve-hăinuțe din materiale organice pentru cei mici

Povestea Naeve

Pe cei de la Naeve i-am descoperit de curând, când am comandat pentru Vladimir câteva hăinuțe pentru grădiniță. Mi-a plăcut mult compoziția hăinuțelor, toate produsele de pe site fiind din materiale naturale, din bumbac organic, exact ceea ce căutam.

Toate hăinuțele Naeve sunt confecționate în fabrica lor din Romania, dedicată exclusiv copiilor. Aici se produc exclusiv hăinuțe pentru copii din materiale certificate STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Ceea ce apreciez foarte mult la Naeve, este că oamenii din spatele site-ului sunt și ei părinți, iar totul a pornit de la fetița lor Eva. De aici și numele brandului: Naeve – na – ‘iv’ (Eve – Eva în limba engleză), deci se pronunță Naiv’.

Hăinuțele create de ei sunt perfecte pentru a fi purtate la joacă pentru că sunt comode și calitative, prin materialele folosite. În plus, toate fermoarele au protecție pe interior și nu îi deranjează deloc pe cei mici. Fermoarele sunt produse de IKK, o companie japoneză, premiate mondial.

Pe site găsiți treninguri pentru copii (perfecte pentru grădiniță), pijamale cu fermoar, salopete, costumașe din muselină, potrivite atât pentru bebeluși cât și pentru copilași mai mari.

Mai jos vă las câteva recomandări pentru cei mici, perfecte pentru a fi purtate în această vară.

Salopetă multicoloră

Salopetă vară pentru copii din bumbac 100% cu print „army” multicolor

Salopeta are un print adorabil, de care vă veți îndrăgosti. Eu știu că am făcut-o. Are un croi comod, închiderea este pe bază de capse, în zona scutecului, iar în partea de sus are bretele subțiri si delicate.

Salopeta este confecționată din bumbac 100%, certificat STANDARD 100 by OEKO-TEX.

Pe site găsiți și alt print colorat la salopeta de vară, pentru cei mici pasionați de dinozauri.

Salopetă din muselină

Cred că toți părinții au aflat deja de materialul acesta minunat muselină. Este perfectă pentru zilele de vară.

Muselina este un material textil natural și respirabil. Spre deosebire de alte materiale care pot capta căldura corporală a unui bebeluș și opresc circulația aerului, muselina este o țesătură extrem de moale si respirabilă. Este țesută aerat, permițând eliberarea căldurii și pătrunderea aerului proaspăt, astfel încât cel mic să se simtă confortabil.

Salopetă vară pentru copii din muselină de bumbac organic 100% mint cu buzunar și puncte aurii

Salopeta de vară pentru copii din muselină de bumbac organic de la Naeve are închidere pe bază de capse, atât în zona umărului cât și în zona scutecului.

Culoarea este un verde pal superb cu detalii aurii, ideală pentru vara. Are un croi lejer, ușor de purtat și de îmbrăcat.

Detaliile aurii sunt testate și rezistente la spălări multiple.

Costumașe din muselină

Despre muselină am povestit puțin mai sus. Costumașele de vară pentru copii din muselină de bumbac organic 100% sunt compuse din 2 piese: pantalon si bluza trei sferturi, cu capse in partea din fata, pentru a putea fi îmbrăcate cât mai repede și ușor. Știu că de multe ori cei mici refuză să fie îmbrăcați, iar rapiditatea cu care o faci este cheia.

Ca și la salopetele din muselină, costumașele sunt decorate cu puncte aurii deosebite, rezistente la spălare.

Cu siguranță veți găsi cel puțin un articol pentru cel mic care să vă facă cu ochiul, iar părinții din spatele Naeve vă mulțumesc că susțineți un brand românesc.

12 comentarii la „Naeve-hăinuțe din materiale organice pentru cei mici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *