Dresurile-nelipsite din garderoba unei femei

  • Familie
Dresurile-nelipsite din garderoba unei femei Mama lui Vladimir 3

Un accesoriu care defineste tinuta

Dresurile le purtam fie pentru ca ne e frig sau pentru a da o tenta de mister tinutei pe care o avem. Cert este ca femeile adora dresurile!

Simple, subtiri, groase, cu model, negre, colorate, dresurile sunt o piesa nelipsita din garderoba fiecareia dintre noi!

Orice femeie a purtat la un moment dat acest accesoriu nelipsit, dresurile sunt o parte indispensabila din garderoba oricarei femei. Dar stiti cum au aparut?

Istoria dresurilor

Dresul de nylon a revolutionat industria modei, dar a fost folosit si in cel de-al Doilea Razboi Mondial la fabricarea corturilor, parasutelor si a pungilor pentru pulbere. Ciorapii de culoarea pielii, inventati in jurul anului 1935 inlocuiau cu succes matasea, oprind importurile din Japonia, producatorul numarul 1 al fibrei naturale. Primele vanzari s-au concretizat in anul 1940, in America,cand peste 4 milioane de perechi au fost epuizate in prima zi.

Reclama din 1939 la dresurile din nylon DuPont
(sursa: Pinterest)

La inceputul anilor `60 a fost descoperit un nou material ce a revolutionat industria, si anume lycra. Mai puternici, mai delicati, ciorapii din lycra au devenit preferatii multor femei.

Stilul meu vestimentar este foarte feminin, iar in garderoba am foarte multe rochite si fuste. De aceea dresurile sunt si ele prezente in dulap. Imi plac dresurile de toate felurile: nude, negre, colorate, simple, cu modele.

Chiar daca este frig, nu trebuie sa ne impiedice sa purtam rochii sau fuste. Pentru asta s-au inventat dresurile groase pana la 150 DEN. Pe site-ul sosetaria.ro gasesti cea mai mare gama de dresuri si sosete , de la 10 la 250 DEN(colanti grosi).

Clasificarea dresurilor in functie de DEN

Unul dintre factorii cheie care determina calitatea ciorapilor se refera la „DEN”. Prin definitie, acesta reprezinta o unitate de masura folosita pentru a determina finetea sau grosimea ciorapilor. Cu cat este mai mica valoarea den-ului, cu atat mai subtiri si mai fragili vor fi si ciorapii.

  • Ciorapii ultra transparenti: mai putin de 10 DEN
  • Ciorapii transparenti: intre 10-20 DEN
  • Ciorapi semi-opaci: de la 21 la 40 DEN
  • Ciorapii opaci: de la 41 la 69 DEN
  • Ciorapi opaci-grosi: de la 79-99 DEN
  • Ciorapi mega opaci: peste 100 DEN

Pe site-ul sosetaria.ro gasiti un ghid despre cum sa alegeti ciorapii potriviti pentru voi. Este foarte folositor.

Sosetaria-secretul picioarelor fericite

Dresurile-nelipsite din garderoba unei femei Mama lui Vladimir 5
Ciorapi imitatie jambiere Marilyn Zazu Classic 60 den (sosetaria.ro)

Sosetaria.ro este primul magazin online cu o gama larga de ciorapi, dresuri si sosete.

Sunt foarte incantata ca pe site gasesc dresuri si sosete de calitate. Este un motiv foarte important pentru care am ales sa revin de fiecare data. Stiti si voi cum e cu dresurile cumparate din magazine. De multe ori sunt de unica folosinta , adica la prima purtare se rup.

Cum spuneam mai sus, imi plac mult sosetele cu modele, colorate. Aici gasesc orice culoare sau model as putea sa imi doresc. Printre preferatii mei sunt ciorapii cu buline.

Modul cum sunt dispuse bulinele dau iluzia optica de alungire a picioarelor.Acest model de dresuri poate fi purtat cu succes și de catre persoanele mignone, vei parea mai inalta.

Sloganul lor este „Secretul picioarelor fericite”. Si pe buna dreptate. Cum sa nu se simta fericite picioarele tale in cele mai dragute si comode sosete?

Voi ati incercat sosetele de pe sosetaria.ro?

3 comentarii la „Dresurile-nelipsite din garderoba unei femei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *