Cum am ajuns la Spitalul de Urgente Oftalmologice

  • Bebelusul
Cum am ajuns la Spitalul de Urgente oftalmologice Mama lui Vladimir

Camera de garda oftalmologie

Zilele trecute Vladimir se tot freca la un ochisor care se inrosise. Era sambata, asa ca nu gaseam programare pentru oftalmologie pediatrica nicaieri in Bucuresti. Nu stiu daca stiti, dar niciun spital privat din capitala nu are medic oftalmolog de garda. Asa ca daca aveti vreo urgenta oftalmologica , trebuie sa mergeti la Spitalul de Urgente Oftalmologice. Este singura camera de garda cu medic oftalmolog din Bucuresti, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Sincer va spun, eram destul de reticenta cu vizita la camera de garda la spital de stat, mai ales acum in perioada pandemiei. Dar nu puteam astepta pana luni dimineata, cand gasisem programare la Regina Maria.

Imi imaginam o sala de asteptare plina, cu tot felul de oameni asteptand sa fie vazuti de medici. Dar spre spre surprinderea mea nu a fost asa.

Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti se afla pe strada Alexandru Lahovari, in apropiere de Piata Romana.

Cand am ajuns in fata spitalului, l-am trimis pe Eugen sa verifice sala de asteptare. Erau doar 2 persoane care asteptau! Nu mi-a venit sa cred!

Am intrat in spital, in cabinetul de la camera de garda era cineva si ne-am pus sa asteptam intr-un colt sa ne vina randul. Dupa ce a iesit pacientul, am fost invitati noi in cabinet. Aici medicii tin cont de prioritatea copiilor.

In cabinet Vladimir a fost examinat de o un medic rezident foarte dragut, empatic, care a discutat cu Vladimir inainte de a incepe vreo procedura. Se pare ca s-a zgariat langa cornee, cel mai probabil cu unghia, dar nu era nimic grav. I-au administrat pe ochi un gel si ne-au dat o reteta cu gelul sa il administram si noi acasa.

Spitalul are propria farmacie, asa ca acolo sigur gasiti medicamentele prescrise.

Toata experienta noastra de la Spitalul de Urgente Oftalmologice ne-a depasit asteptarile. Nu ma asteptam ca totul sa decurga asa usor, iar medicii din camera de garda sa fie asa empatici cu copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *