Cum alegem tricicleta potrivită pentru cel mic?

Cum alegem tricicleta potrivită pentru cel mic Mama lui Vladimir

Pe piață există atât de multe modele de triciclete încât ne întrebăm cum alegem tricicleta potrivită pentru cel mic. Și noi am fost în această situație, ne-am pierdut în multitudinea de modele și nu știam ce să alegem pentru Vladimir.

Știam doar că este momentul să renunțăm la plimbările cu căruțul, pentru că el își dorea mai multă libertate, iar o tricicletă era ceea ce avea nevoie.

Așa că am început căutările. Aveam în minte o listă cu ce caracteristici îmi doream să aibă viitoarea tricicletă pe care vi le las și vouă. Poate vă ajută.

Ce specificații să aibă tricicleta?

1. Să fie ultra-pliabilă și ușor de strâns

Pentru noi a fost foarte importantă această caracteristică. Călătorim des cu mașina, avem bagaje multe și nu ne doream să ocupe tricicleta jumătate din portbagaj.

De asemenea, ne doream să fie rapid de pliat și ușor.

2. Să fie multifuncțională

Am preferat să investim într-o tricicletă multifuncțională pentru ca Vladimir să o poată folosi o perioadă mai lungă de timp. Am căutat una ce oferă accesorii care se pot atașa sau scoate în funcție de cât de bine știe cel mic să meargă cu tricicleta.

3. Să aibă copertină mare UV

Fiind început de vară când ne-am hotărât să cumpărăm tricicletă pentru Vladimir, am vrut neapărat o copertină UV. Noi ieșim în fiecare zi în parc și uneori Vladimir își dă jos pălăria de soare. Așa că are nevoie de protecție.

4. Să aibă coș de cumpărături

Acesta a fost un alt criteriu important. Am văzut că sunt multe modele care nu au, deși este foarte practic. Nu doar când te duci până la colț să iei strictul necesar pentru casă. Dar și când mergi în parc și ai de luat apă, gustări, jucării. Mama nu trebuie să ia o geantă separată.

5. Să fie confortabilă

Desigur, este important ca șezutul tricicletei să fie confortabil, altfel cel mic nu va sta în tricicletă. Așa că am căutat o tricicletă cu șezut și spătar matlasat.

Ce am ales noi?

După multe căutări ne-am hotărât să achiziționăm Tricicleta ultra-pliabilă Coccolle Spectra de pe Smart Baby. Recunosc că aveam emoții, deși am studiat mult tricicleta și am tot citit review-uri.

Tricicleta ultra-pliabilă Coccolle Spectra are toate caracteristicile pe care le doream, în plus, șezutul este reversibil și are poziție de somn. Și chiar este ultra-pliabilă. Ocupă foarte puțin spațiu în portbagaj (am luat-o cu noi în vacanță în Grecia).

Vladimir stă foarte confortabil, iar lui îi place foarte mult să mergem la plimbare cu tricicleta.

9 comentarii la „Cum alegem tricicleta potrivită pentru cel mic?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *