7nature-un concept unic

  • Familie
7nature-un concept unic Mama lui Vladimir

Ce inseamna BIO?

Ca un aliment sa fie etichetat ca fiind bio, trebuie sa nu contina aditivi sintetici, pesticide, organisme modificate genetic si hormoni de crestere. De curand am descoperit magazinul 7nature care este un concept unic pe piata din Romania.

Un produs bio trebuie sa indeplineasca mai multe standarde de calitate stricte si sa primeasca certificarile necesare. Astfel, consumatorul are siguranta ca stie ce mananca.

Pe lista produselor ecologice, organice din care este alcatuita o dieta bio se afla produse proaspete precum legume si fructe, cereale, carne si produse lactate, dar si alimente procesate, cum ar fi biscuiti si batoane, gemurisucuri si bauturi bio, dar si produse congelate.

Caracterul biologic al produselor poate fi verificat prin certificatele si etichetele care se regasesc pe aceste produse. Indicatiile care atesta un produs bio pot fi:

  • 100% bio – un produs realizat integral din ingrediente organice;
  • Bio – cel putin 95% dintre ingredientele produsului sunt organice;
  • cu componenta bio: Cel putin 70% dintre ingredientele produsului sunt organice.

Atentie! Produsele alimentare care contin mai putin de 70% ingrediente organice nu pot fi certificate ca fiind cu adevarat bio.

Un magazin pentru fiecare zi

De curand am descoperit magazinul 7nature care este un concept unic pe piata din Romania. Ei ofera o gama variata de produse bio, potrivite pentru fiecare zi a saptamanii, de aici si conceptul de 7nature, face referire la cele 7 zile ale saptamanii si in special la ziua a 7-a.

Companiile reprezentate de 7Nature sunt certificate de organisme de control acreditate si sunt testate periodic din punct de vedere calitativ. Acest fapt garanteaza alegerea celor mai bune materii prime, un produs finit cu aport bogat de nutrienti si un gust placut, in cazul produselor alimentare.

Ce m-a impresionat foarte mult a fost ca livrarea a durat 24 h. Azi am comandat si maine a ajuns. Pe langa asta, un alt punct in plus este ca in magazinul 7nature are toate grupele de alimente de care ai nevoie, intr-un singur loc. Si toate ecologice!

Inca de cand am inceput diversificarea lui Vladimir, am avut grija ca toate alimentele pe care i le ofer sa fie ecologice si fara conservanti si aditivi. Sa nu mai spun de zahar. Imi doresc cat mai tarziu sa faca cunostinta cu el.

Am incercat momentan cateva produse de la 7nature: gustari pentru Vladimir si cerale pentru micul dejun.

Gustarile au prins foarte bine, mai ales ca am fost plecati intr-o minivacanta si au fost mereu la indemana.

Voi reveni pe blog cu impresii despre produse.

3 comentarii la „7nature-un concept unic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *