6 filme și seriale pe Netflix pentru mame obosite

  • Familie

La ce să ne uităm?

Să fii mamă uneori poate fi epuizant. Noi trebuie să ținem în balanță treburile casei, îngrijirea copilului, timp petrecut alături de soț, poate o carieră și îngrijirea propriilor nevoi.

Dar, pentru că îngrijirea de sine este esențială pentru sănătatea noastră mentală și capacitatea continuă de a fi o mamă bună pentru copiii noștri, putem lua o pauză de la toate pentru a viziona aceste filme și seriale pe Netflix.

Unele dintre aceste filme și seriale ne vor transporta într-un alt loc , iar altele ne vor face să ne simțim mai puțin singure, arătându-ne mame care trec prin aceleași experiențe ca și noi.

Știu că este destul de greu să găsești un film sau serial prin multitudinea de titluri de pe Netflix. Așa că mai jos îți recomand 6 titluri perfecte pentru relaxare când doarme copilul.

Workin’ moms ( Mami merge și la muncă)

Țin să vă spun că acest serial l-a captivat inclusiv pe Eugen. Iar eu m-am identificat cu multe dintre trăirile și experiențele mamelor din film.

Acest serial are în prim-plan câteva mame care se întorc la muncă, după concediul postnatal. Kate pune mare accent pe carieră și nu doar o dată este nevoită să aleagă între muncă și copil. Fiecare alegere vine cu propriile urmări, iar ea trebuie să jongleze cu ele astfel încât să mulțumească ambele părți.

Anne are o fiică de 9 ani, care îi face mereu probleme, având „crizele”preadolescentine, dar și un bebeluș. Este psiholog, iar cabinetul îl are acasă, lucru care nu îi permite să separe total munca de familie. În plus, rămâne iar însărcinatăfără să își dorească.

Frankie este cea mai „distrusă” dintre ele. Suferă de depresie și parcă nimic nu o ajută cu adevărat. Iubita ei o susține, dar nu ține pasul cu noua sa personalitate. Frankie începe să facă terapie cu Annie și speră să redevină ea.

Jenny se întoarce și ea la muncă, chiar dacă nu își dorește. Soțul său vrea să stea el cu fetița lor, pentru a se putea ocupa și de pasiunea lui. Ea simte că nu este înțeleasă și nu se mai simte atrasă de el. În schimb, este atrasă de alți bărbați.

Daughter From Another Mother(Doar două mame ai)

Momentan este doar 1 singur sezon apărut pe Netflix. Dar cu siguranță veți aștepta cu nerăbdare următorul sezon.

După ce au născut la același spital, Ana și Mariana nu sunt de acord pentru că sunt total diferite. Dar, ceva mai târziu, descoperă că fiicele lor au fost schimbate în maternitate. Pe măsură ce devin prea atașate de bebeluși, decid să-și ajusteze viața și să formeze o familie pentru a nu pierde dezvoltarea niciunui copil. În timp, conflictele de coexistență încep să apară între Ana și Mariana.

The let down

Audrey este începătoare în ale maternității, așa că se alătură unui grup de sprijin pentru creșterea copilului și se împrietenește cu părinți care trec prin aceleași greutăți ca și ea. Este un serial care ne poartă pe drumul maternității și care ne face să ne simțim mai puțin singure pe acest drum.

Jane, the virgin

Da, știu că acest serial este de mulți ani apărut. Pe mine în general nu mă atrag serialele tip telenovelă. Dar acesta este foarte captivant și interesant. Acum îmi pare rău că nu l-am început mai demult. L-am tot văzut la sugestii pe Netflix.

Povestit în stil telenovelă, acest serial prezintă mai multe generații de mame care o ajută pe Jane să se pregătească pentru a fi mamă, atunci când este inseminată accidental la o consultație de rutină la ginecolog.

I Don’t Know How She Does It (Oare cum o reuși?)

Sarah Jessica Parker în acest film este o mamă care încearcă să „facă totul”. Este o mamă bună, soție și cea care întreține familia. Acest film este destinat fiecărei mame care se confruntă cu același act de echilibrare delicat pe care nimeni din jur nu pare să îl înțeleagă.

Mamele sunt super-eroi!

Life as We Know It (Viața așa cum e ea)

Filmul acesta l-am văzut de foarte multe ori. Este o comedie foarte drăguță, pe care o poți vedea chiar și cu soțul. În plus, îmi place mult Katherine Heigl.

Holly Berenson și Eric Messer nu ar putea fi mai diferiți, dar au un lucru în comun: cei mai buni prieteni ai lor. Când prietenii lor mor în mod tragic într-un accident, sunt surprinși să-și dea seama că au fost numiți tutori pentru bebelușa Sophie.

Cei doi trebuie să-și lase deoparte diferențele pentru a deveni brusc părinți și, deși nu încep filmul ca fiind cei mai buni părinți , până la final, ei găsesc o soluție să se descurce.

Aveți și alte recomandări?

65 de comentarii la „6 filme și seriale pe Netflix pentru mame obosite”

  1. Pricop Mirjam-Julia

    Mi-a placut foarte mult Life as we know it. L-am vazut inainte sa am bebele, urmeaza si celelalte cand imi fac putin timp. Mersi de sugestii😁

  2. Deabia astept sa vad măcar unul din aceste filme au recenzii foarte bune….sper sa ma lase cel.mic sa vad totuși și eu un film 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *