4 idei de cadouri pentru Moș Nicolae

  • Familie

Câteva zile ne mai despart de decembrie, luna cadourilor. Moș Nicolae este primul prilej de cadouri din această luna, iar mulți părinți sunt în pană de idei legat de ce cadouri interesante să achiziționeze pentru cei mici.

Mai jos, încerc să vă vin în ajutor cu 3 idei de cadouri perfecte pentru Moș Nicolae.

Și am un pont pentru voi: la Smyk: All for kids găsiți reduceri până pe data de 6 decembrie, la multe categorii de jucării și hăinuțe.

Vă las aici catalogul să aruncați o privire: Catalog cu oferte Smyk.

Seturi LEGO de construit

Nu cred că este persoană să nu fi auzit de jocurile LEGO, mai ales că nu este un simplu joc de construit. Este și un mod de relaxare și antrenare a minții care aduce un aport important în dezvoltarea copiilor.

Dacă te gândești că poate nu sunt potrivite piesele de LEGO pentru bebelușul tău de doar 1 an, aș vrea să îți spun că există seturi din gama Duplo cu piese mari, fără să existe risc de înec. Vladimir are deja câteva seturi din această gama cu care se joacă zilnic, și avem pe lista pentru Moș Nicolae încă un set pe care l-am văzut la reducere.

Seturi de creație

Modelarea din plastilină le dezvoltă copiilor abilitățile motrice, gândirea spațială sau conceptul de culoare, formă și greutate. Dar mai ales le permite să-și prezinte gândurile și fanteziile sub formă de joc. Este excelentă pentru jocurile de rol și, mai mult decât atât, calmează și liniștește un copil suprastimulat.

Play-doh are multe seturi de creație cu plastilină și diverse accesorii, tocmai bune ca cei mici să exerseze jocul de rol alături de părinți. Și ce credeți? Unele sunt deja reduse la cei de la Smyk.

Vehicule diverse

Nu e un secret că băieții preferă mașinuțele, acestea oferindu-le multiple posibilități de joacă și dezvoltându-le imaginația și capacitatea de colaborare prin joc.

Dacă și voi aveți acasă un năzdravan pasionat de mașinuțe și vehicule de toate felurile, nu puteau lipsi de pe lista cu idei de cadouri pentru Moș Nicolae.

În vizita noastră în magazin, am găsit multe modele interactive care sunt la reducere. Tocmai pune de trecut pe lista de cumpărături.

Articole de îmbrăcăminte

Hăinuțele pentru copii fac parte din categoria cadourilor practice și utile pentru cei mici. Poți alege hăinuțe colorate și confortabile sau articole călduroase perfecte pentru vremea rece specifică iernii.

Nu ai cum să dai greș cu un combinezon călduros sau cu un set de hăinuțe specifice sărbătorilor.

Pe toate le veți găsi în catalogul cu reduceri de iarnă de la Smyk. Aruncați o privire aici.

16 comentarii la „4 idei de cadouri pentru Moș Nicolae”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *