3 idei de cadouri ideale pentru copiii de 3 ani

3 cadouri ideale pentru copiii de 3 ani Mama lui Vladimir 3

Toți părinții știu cât de dificil poate fi să găsești cadoul potrivit pentru cei mici. De aceea, vin în ajutorul vostru cu idei pentru cadouri ideale pentru copiii de 3 ani.

Fiecare copil trebuie să conștientizeze, încă de la vârste mici, că poate fi distractiv să înveți. Activitățile educative distractive pentru copii oferă o doză semnificantă de învățare și divertisment.

Cei mici sunt într-o continuă dezvoltare, prin urmare cele mai bune jocuri sunt adesea cele care le oferă o provocare. Secretul în a ține pasul cu energia lor nelimitată stă în găsirea unor jocuri care să îi facă nerăbdători și entuziasmați. 

La vârsta de 3 ani, probabil cei mici deja vor merge la grădiniță unde vor căpăta mai multe abilități sociale și de învățare.

Jucăriile de mai jos îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile într-o gamă largă de categorii, de la știință și matematică la coordonare și strategie mână-ochi. De la jucăriile care încurajează jocul stimulat la jucării Montessori, am sugestii pentru fiecare tip de cadou de care aveți nevoie.

Ghiveci din lemn cu diverse fructe, legume sau plante

Cu ajutorul acestor jucării, copiii de 3 ani își pot crește singuri propriile legume, fructe sau plante. Ei învață cum să aibă grijă de ele pentru a nu se ofili și a da roade. Acest lucru îi face să devină mai responsabili pe viitor și să aibă grijă de mediul înconjurător.

Chiar dacă este un joc, copiii vor fi fascinați să aibă responsabilități ca și adulții, să își îngrijească ghiveciul și apoi să culeagă roadele. Cu siguranță acest joc promovează responsabilitatea celor mici într-un mod distractiv!

Bucătărie din lemn

Cu o bucătărie din lemn nu veți greși niciodată. Ajunși la vârsta de 3 ani, cei mici își doresc să imite cât mai mult adulții. Astfel că ei vor fi fascinați să poată găti, asemenea părinților lor.

În plus, pot să pregătească împreună cu prietenii lor cele mai delicioase preparate, pe care le servesc apoi adulților. Acest lucru încurajează multe abilități, incluzând empatia, abilitățile sociale și abilități de dezvoltare motrică. Jocul imaginar oferă multa distracție, iar cei mici învață lucruri esențiale vieții de adult într-un mod jucăuș.

Servieta doctorului

Ce avantaj are această jucărie? Imaginându-vă că sunteți medic, puteți spera că le va fi mai puțin frică de cabinetul real al medicului. Acest set din lemn include multe accesorii, astfel încât cel mic să se poată familiariza cu vizita la medic. Cu acest cadou, copiii de 3 ani se pot preface că vă consultă, vă iau tensiunea arterială sau vă ascultă bătăile inimii.

Toate aceste jucării și multe altele le găsiți pe site-ul Briele. Toată echipa alege cu grijă jucării din lemn certificate, ideale pentru copii încă de la naștere. Puteți alege din gama diversificată jucării Montessori, jucării educative sau jucării motrice, potrivite pentru orice vârstă.

Până pe data de 15.08 aveți 10% reducere la toate produsele, inclusiv cele reduse cu codul VLADIMIR10 și TRANSPORT GRATUIT.

Vă urez cumpărături plăcute!

24 de comentarii la „3 idei de cadouri ideale pentru copiii de 3 ani”

  1. Foarte utile recomandarile facute. Mereu ma apuc sa caut idei pentru cadouri sau diverse recomandari atunci cand trebuie sa cumpar cadouri pentru diversi copii pe care nu-i cunosc foaqqrte bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *